Us informam dels acords de l'assemblea de dia 17 de setembre, a IES Capdepera



 
Ahir, dia 17 de setembre,  l'APIMA IES Capdepera va convocar una assemblea extraordinària ,en la qual hi  va haver molta assistència de pares, mares, professors i alumnes. L'únic punt de la convocatòria, era informar als pares dels motius de la vaga i saber si es pronunciaven a favor o en contra.
 
Quan va acabar l'explicació dels motius per part dels professors convidats a assistir, la majoria va donar el seu suport a la vaga, i es van fer aquestes propostes:
 
- Divendres durem els nins a classe, davant les portes farem una assemblea i en acabar, si és possible farem una manifestació, si no, ens anirem a casa. 
 
-Els nins han quedat en grups d'amics per fer pancartes damunt cartolines verdes amb frases donant suport a la vaga i les passejaran.
 
- Es penjaran coses verdes a les façanes, finestres... ( es dona suport a aquesta proposta ja feta amb anterioritat)
 
- S'han recollit un total de 92 fulls signats per enviar a la Conselleria demanant explicacions.
 
- S'ha proposat fer camisetes amb el lema: Com a PARE/ MARE/ ALUMNE/ PADRÍ... don el meu suport a la vaga (ja han assistit un pare i una mare amb el model fet)
 
- S'ha fet la proposta d'aferrar-nos les mans per a demanar als polítics que ens escoltin, creiem que aquesta proposta s'hauríeu de tramitar desde la FAPA, ja que podeu arribar a més gent, a veure si aconseguim mans suficients per cobrir un territori determinat.
 
Us anirem informant de tot que el que facem!!
 
Salutacions,


 
Eva Ferrer
Presidenta de l'AMIPA IES Capdepera