La cadena hotelera Garden Hotels acaba de llançar la seva nova pàgina web gardenhotels.com en la seva versió en espanyol.



L'hotel Green Garden de Cala Rajada forma part de la cadena hotelera Gardens Hotels

 Es tracta d'un portal online més accessible, dinàmic i interactiu, adaptat a les últimes tendències tecnològiques, i integrat amb les principals xarxes socials. Un projecte innovador, gestat en els últims dos anys, que ambiciona posicionar-se com un veritable referent en la promoció i comercialització hotelera.

 

El nou site aposta decididament per un concepte més proper i participatiu que ofereix a l'usuari la possibilitat de descobrir i compartir les seves experiències en els establiments i destinacions Garden.

gardenhotels.com millora i amplia els serveis online amb continguts exclusius i diferenciats que permetran atendre millor les necessitats i preferències úniques de cada client i proporcionar experiències més personalitzades. Cada nova secció proporciona informació actualitzada de tots els productes i ofertes disponibles i incorpora nous recursos audiovisuals i informació pràctica del destí amb dades útils, punts d'interès, activitats, notícies, agenda i calendari d'esdeveniments.

Garden Hotels, amb àmplia experiència en el sector hoteler, prossegueix així la seva aposta per millorar la seva oferta de vacances i augmentar el valor dels serveis que ofereix als usuaris i clients des de fa més de 25 anys.

 



Més informació a www.gardenhotels.com