Presentació dia 4 al  vespre, a les 22 hores , a Na Batlessa d'Artà




AC-IB (Joves Actius per la Cultura) és una associació juvenil creada per promoure la cultura de Mallorca d’una forma lúdica i dinàmica. És un grup que neix d'una proposta feta per la delegació de l'Obra Cultural Balear a Artà, però amb la intenció de ser una organització independent. Inicialment, JAC-IB està format per joves d'Artà i Capdepera, però l'objectiu és aconseguir consolidar-nos a Llevant i, més envant, a tot el territori de parla catalana.





AC-IB (Joves Actius per la Cultura) és una associació juvenil creada per promoure la cultura de Mallorca d’una forma lúdica i dinàmica. És un grup que neix d'una proposta feta per la delegació de l'Obra Cultural Balear a Artà, però amb la intenció de ser una organització independent. Inicialment, JAC-IB està format per joves d'Artà i Capdepera, però l'objectiu és aconseguir consolidar-nos a Llevant i, més envant, a tot el territori de parla catalana. Som una associació que neix d’un grup reduït de joves, però la nostra intenció és ser una eina útil pel jovent i que s’hi sentin identificats. Volem donar a conèixer la nostra cultura d’una forma diferent perquè creim que és la millor manera de moure als joves.

Quan parlem de cultura, feim referència a totes les expressions que aquesta comporta: tradicions, literatura, música, art, etc. No oblidam la nostra llengua i la identitat que tenim com a mallorquins, que darrerament hem vist greument afectada per les repressions i els atacs diaris de l’actual govern.

Creim que és necessari construir una xarxa sòlida entre els joves per poder lluitar per un futur millor, per aquest motiu un dels nostres principals objectius és conscienciar-los i fer que aquest futur sigui possible. També ens sentim identificats amb les associacions juvenils que defensen la nostra cultura i llengua, i creim oportú el naixement de noves propostes per solidificar el context cultural del nostre territori.

Som conscients que fins ara no hem donat la suficient informació sobre els objectius del grup perquè hem considerat oportú esperar fins al dia de la presentació per així crear més expectació i seguiment. El que sí hem fet ha estat començar a difondre la nostra associació a través de les xarxes socials (Facebook i Twitter) simplement per informar del dia de la presentació i donar-nos a conèixer.

Ens agradaria aprofitar aquesta carta per convidar-vos a la nostra presentació, que es durà a terme dia 4 de Maig a Artà a l’amfiteatre de “na Batlessa”. Serà al vespre (l’hora encara està per confirmar). L’acte serà de caràcter dinàmic: presentarem el grup, llegirem el manifest i hi haurà actuacions culturals de diversos àmbits i sorpreses. Finalment, la vesprada acabarà amb música i festa per a tothom.

Sabem que sense el vostre suport no podrem tirar endavant aquest projecte. Vos hi esperam a tots! Pas a pas construirem un futur millor!

 

PENSA, MOU-TE, ACTIVA’T