Un projecte de crowdfunding per a projectes creatius


Aldarulls ens presenta la història d'un poble, conegut per com és de desconegut, en el que fa vint anys que hi habita un lladre d'ulls. Misteriós, ja que ningú sap qui és, però familiar en tant que ja ha esdevingut una tradició. El mite que s'ha creat al voltant d'aquest personatge fa que tothom l'accepti i no hi intentin posar fre. L'acció comença amb l'arribada d'un oftalmòleg al poble que s'adona de que el seu negoci no té futur en un poble sense ulls i per això, guiat per la seva avarícia, intentarà acabar amb el lladre d'ulls i la innocència dels habitants imposant les seves normes egoistes.



La música d'Aldarulls, composta per Víctor Ferragut, integra un conjunt de 13 cançons ben variades i diverses atenent al caràcter tragico-còmic de la dramatúrgia. L'autor ha intentat plasmar, mitjançant la varietat d'estils en cada una de les cançons, els diferents registres teatrals de l'obra, recorrent a formats característics dels gènere, combinat-ho amb cançons d'autor.

Les cançons utilitzen un llenguatge tonal amb un caràcter variat, sempre recolzat per un llenguatge harmònic divers, i que intenta reflectir la personalitat de cada personatge. El públic podrà escoltar des d'un vals, a un tango, una balada o música amb un llenguatge més propi de l'autor.

Es tracta d'una música fresca, divertida, emotiva, elaborada i articulada en un llenguatge simple i proper

VÍCTOR FERRAGUT MASSANET

Com a intèrpret col•labora habitualment amb la Banda Municipal de Barcelona. Ha estat guardonat amb el Segon Premi al Concurso Permanente de Juventudes Musicales de España i amb la Médaille d'or al Concurs Européen pour Jeunes Solistes de la Ville de Luxembourg, entre d'altres,

Com a compositor ha estat guardonat amb un menció d'honor al Concurs de cançons per a corals infantils Ciutat de Reus 2012. És autor d'una vintena d'obres on trobem treballs concebuts per a orquestra simfònica, cor, banda simfònica, bombardí, saxòfon, percussió, conjunt de metalls i altres conjunts de cambra.

Actualment és professor de tuba i bombardí a l'EMM de Nou Barris a l'Institut Joan Llongueres i a l'Escola Músic Alba Massana. També forma part del projecte Tubs &Tubes de l'Auditori de Barcelona.





A QUÈ DESTINAREM ELS DINERS?
Per tal de donar vida a Aldarulls s'ha creat del no res una nova companyia que malauradament no compta amb la infraestructura necessària per fer front a les demandes escèniques i musicals requerides perquè l'espectacle acabi esdevenint un producte de qualitat.

Tot el pressupost recollit en aquest projecte de micro-mecenatge anirà destinat a l'elaboració d'escenografia, vestuari, promoció, impressió de programes i cartells i amb la microfonia necessària per produir un espectacle en condicions.

CALENDARI DE PRODUCCIÓ.
Tot i que les primeres funcions estan programades per finals de maig, aquestes són les representacions de presentació del projecte final de carrera de composició de Víctor Ferragut.

La producció real de l'obra està programada a partir de finals de Juny. 21, 22 i 23 de Juny estan planificades les primeres funcions al Teatre Plataforma d'Eòlia.

No serà fins a l'estrena al Teatre Plataforma d'Eòlia que els nostres mecenes podran començar a gaudir de les recompenses.

MÉS INFORMACIÓ
Web d'Aldarulls