EL FONS MALLORQUÍ DE SOLIDARITAT I COOPERACIÓ CELEBRA L’ASSEMBLEA ANUAL A COSTITX



L'Ajuntament de Capdepera en forma part

El passat divendres, 15 de març, el Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació celebrà l’Assemblea General Ordinària de socis per debatre i aprovar els comptes anuals i la memòria de 2012, i el pressupost i les línies d’actuació per a 2013.

Cal destacar que l’Assemblea és l’òrgan màxim de decisió del Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació i que, per tant, té per funció aprovar la gestió realitzada per la Comissió Executiva.

L’Assemblea tengué lloc a Costitx, a la sala de Plens de l’Ajuntament, a les 11.30 h en primera convocatòria i a les 12h en segona convocatòria. Hi eren convidats tots els socis (52 Ajuntaments de Mallorca, el Govern de les Illes Balears, el Consell de Mallorca i la UIB).

Presidí l’acte el batle de Costitx, Antoni Salas, qui donà la benvinguda als assistents, juntament amb el president del Fons Mallorquí, Joan Jaume, batle de LLucmajor; els dos vicepresidents: Bernardí Coll, conseller de Cooperació Local del Consell de Mallorca; i Antònia Maria Estarellas, directora general d’Immigració i Cooperació del Govern de les Illes Balears, i la presidenta de  l’IMAS, Catalina Cirer, consellera de Benestar Social del Consell de Mallorca.

Per a 2013 es presentaren unes línies de treball ajustades a les retallades previstes en les aportacions econòmiques dels socis, sobretot a l’àmbit de la cooperació per al desenvolupament, en què es donarà prioritat a actuacions en un seguit de països definits en els quals s’establiran sectors prioritaris amb participació de les ONGD mallorquines que hi facin feina. L’objectiu és garantir la màxima eficiència en l’ús dels recursos disponibles, alhora que aconseguir una més gran visibilitat de l’impacte de les intervencions. Igualment es reforçarà la línia de cooperació municipalista que caracteritza les activitats del Fons Mallorquí des dels seus inicis. Una de les activitats incloses en aquest pla de treball serà la celebració del vintè aniversari de l’associació (constituïda el 19 d’octubre de 1993).

 

Per a més informació:Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.