ENS PRENEN PER BENEITS… (Afirmació)


Mateu Melis







Al darrer plenari municipal vàrem demanar per la situació laboral d’una empleada que fa feina pel Patronat del Castell i, aleshores figura com a persona de contacte del Pla Innova (pla per la millora e innovació empresarial). La contesta del Sr. Llull va ser que aquesta activitat forma part de la feina encomanada sobre la trobada dels representants de les ciutats amurallades. Ja vam dir al plenari que no ens ho creiem. (Que té que veure una cosa amb l’altra?).

Per altra banda hem pogut constatar que l’ajuntament fa unes reunions informatives sobre el projecte SICTED. Qui torna a ser la persona visible de l’ajuntament? La mateixa empleada del Patronat.

Es que el Regidor de Turisme mos pren per beneïts?. Sense qüestionar la professionalitat d'aquesta persona, el que passa a ulls de qualsevol que ho vulgui veure és que tenia raó el Sr. Biel Torres quan va dir que necessitava una persona al departament de Turisme per dur endavant tots aquests projectes. El que passa (i no tenim por de creuar “la fina línia que separa lo personal amb lo polític”) és que al Sr. Biel Torres se li va denegar aquesta petició, per no “banyar-se” el Batle creant una plaça de càrrec de confiança per l’àrea de Turisme, i en canvi ara, mitjançant un contracte al Patronat del Castell, segueix ocupant el mateix lloc de feina i fent, almanco en part,  les mateixes tasques d'abans ja començades a l’era Torres, però sense formar part de la plantilla de l’Ajuntament.

Pot creure qualcú les paraules de algun membre de l’equip de govern diguent que no se xerrava dels motius de la dimissió del Sr. Torres per què “hi ha que respectar les decisions personals” quan aquest fet demostra clarament que no és així i, com hem dit moltes vegades, se fa el que sigui per mantenir-se aferrat al poder per un sou, malgrat sigui deixant cadàvers polítics del mateix partit a la cuneta. Com és que no s’ens explica el per què de aquesta negativa a Torres y en canvi concessió a Llull?. Te alguna cosa que veure amb el relleu a la Batlia que no sabem?. Si hagués una mica de dignitat política a un partit com UCAP, no se consentiria que se fessin aquestes “brutors” al qui va ser el cap de llista i persona que va dur aquest partit a formar part del govern municipal. En aquest cas, sí que podríem creure que les persones estan per damunt dels càrrecs polítics.



Mateu Melis Tous

Regidor d'Es Grup