Amb la col·laboració de Miquel Barceló

Mallorca Blackout, és el nom de l'audiovisual que l'entitat ecologista presenta a la prèvia de l’ ITB, per donar el sus a una campanya internacional de denúncia i de recerca de suport contra les agressions territorials del Govern Bauzá



El GOB presenta a Berlín, en motiu de la ITB - la fira més important de turisme - una campanya internacional de denúncia contra la política d'agressions territorials del Govern Bauzà que amenaça el futur de Mallorca. Per fer-ho compta amb un suport d'excepció: l'artista Miquel Barceló. La campanya pretén aconseguir el suport dels turistes i amants de Mallorca per reivindicar les bases per a un nou model turístic i territorial que garanteixi el futur de Mallorca i que ha de passar necessàriament per la conservació.

Per què aquesta campanya?
Amb el muntage de Miquel Barceló, Mallorca Blackout, el GOB pretén fer arribar les amenaces que es deriven de les polítiques impulsades pel Govern Bauzà amb l'excusa perversa de la crisi actual, la necessitat de generar llocs de feina i d'impulsar noves infraestructures per atraure “turisme de qualitat”. Aquestes polítiques nefastes impliquen una desprotecció sistemàtica del territori amb noves iniciatives legislatives que desregulen els usos del sòl, s'impulsen projectes singulars de grans dimensions en espais sensibles mediambientalment i es retallen les proteccions als espais naturals obrint-los a noves activitats econòmiques incompatibles amb la seva conservació.

Mallorca Blackout
from gobmallorca on Vimeo.

Miquel Barceló demostra una vegada més el seu compromís amb la conservació del patrimoni natural de Mallorca, i comparteix aquest procés creatiu amb el qual denuncia el procés de destrucció territorial en que es troba immersa l'illa. El vídeo forma part del portal "Mallorca Blackout" (www.mallorcablackout.org), iniciativa llançada pel GOB amb l'objectiu de donar a conèixer als turistes potencials les diferents amenaces que patim, i reclamar la seva implicació en forma de pressió al Govern de les Illes Balears per tal de promoure un canvi en la política ambiental.

#mallorcablackout (març 2013)
Dossier de premsa de la campanya internacional del GOB amb el suport de l'artista Miquel Barceló, que denúncia la política d'agressions territorials del Govern Bauzà que amenaça el futur de Mallorca. La campanya pretén aconseguir el suport dels turistes i amants de Mallorca per reivindicar les bases per a un nou model turístic i territorial que garanteixi el futur de Mallorca i que ha de passar necessàriament per la conservació.