STEI INTERSINDICAL, FETE-UGT, ANPE i FE CCOO, membres de la JUNTA DE PERSONAL DOCENT no UNIVERSITARI DE LES ILLES BALEARS CONVOQUEN UNA MOBILITZACIÓ PER AL DIA 30 D’OCTUBRE.









Els sindicats STEI Intersindical, FETE-UGT, ANPE i FECCOO, presents a la Junta de personal docent no universitari  hem convocat una mobilització dia 30 d’octubre a totes les illes, per protestar per la política d’austeritat que afecta el sistema educatiu. Són molts de retalls, acomiadaments de personal interí, augment de ràtios, augment d’hores lectives, disminució recursos per treballar a favor de l’èxit escolar, desmantellament del servei públic, pèrdua del dret a l’educació en igualtat d’oportunitats i d’una veritable qualitat educativa... Volem expressar també el nostre desacord amb la proposta de reforma educativa del ministre Wert, que no ha cercat el consens amb la comunitat educativa, una reforma ideològica disfressada de reforma necessària, però en realitat és una reforma innecessària i desestabilitzadora del sistema educatiu i no va acompanyada d’una memòria econòmica, estableix la mobilitat forçosa del professorat i posa entrebancs a l’alumnat amb avaluacions extenuants i externes... També tenim males notícies pel que fa als pressuposts de la comunitat autònoma, ja que podrien baixar en un 10% respecte del de l’any passat, que ja era reduït.

S’han convocat concentracions dia 30 d’octubre a totes les Illes. Formentera: Plaça de la Constitució a les 19.00h. Eivissa: Delegació d’Educació. Via Púnica a les 19.00h. Menorca: Delegació d’Educació a les 19.00h. Mallorca: Plaça de Cort de Palma a les 18.30h.



També  convocam els centres a participar activament durant la concentració que farem per si volen fer un parlament breu, o la lectura d’algun text, en nom del seu centre, sobre els retalls, la situació del  centre o els motius de la protesta.

Junta de personal docent no universitari de les Illes Balears

25 d’octubre de 2012