Us recordam des del Parc natural de la península de Llevant i la finca pública de Son Real que amb motiu de les Jornades Europees de Patrimoni hem organitzat les següents visites guiades gratuïtes:







Vegeu: 
http://www.capvermell.org/index.php?option=com_content&view=article&id=10952:activitats-de-la-jornades-europees-del-patrimoni-al-llevant&catid=29:medi-ambient&Itemid=50






Divendres 26 d'octubre a les 10h: LA NECRÒPOLI I EL PAISATGE DE SON REAL.

Itinerari guiat per la finca de Son Real, amb visita de la necròpoli. Recorregut aproximat de 6 Km, accessible per a tots els públics.


Dissabte 27 d'octubre a les 10h: LA NECRÒPOLI I EL PAISATGE DE SON REAL.

Itinerari guiat per la finca de Son Real, amb visita de la necròpoli. Recorregut aproximat de 6 Km, accessible per a tots els públics.


Dissabte 27 d'octubre a les 10h: SON REAL: LES CASES I EL CENTRE D'INTERPRETACIÓ.

Visita guiada al Centre d'Interpretació i Museu Arqueològic de Son Real. Visita exterior de les cases de possessió. Recomanat per al públic familiar.


Dissabte 27 d'octubre a les 10h: DUES VALLS, DUES FINQUES, UNA TRADICIÓ.

Itinerari guiat al Parc natural per visitar les valls de s'Alqueria Vella i des Verger. Visita guiada per les cases, el Campament dels Soldats, i altres restes de caràcter patrimonial. Recorregut aproximat de 5 km. Recomanat per al públic familiar.   


Esperam que siguin del vostre interès.  
Atentament,

Parc natural de la península de Llevant
Tel.  971 83 68 28  Fax. 971 83 58 03
parcnaturaldellevant.blogspot.com