Coincidint amb una etapa de canvis en la nostra web capvermell.org hem sofert una pana que ens ha tengut 
41 hores sense presència a la xarxa.

Com podeu comprovar hem començat amb canvis a la capçalera de Cap Vermell. Una nova imatge amb el toc de les lletres de l'artista i amic Gustavo. A aquests canvis en seguiran d'altres en el sistema organitzatiu de les notícies i, sobretot, pel que fa a ll'apartat de col·laboracions.

En aquest procés hem sofert una pana important i per causes totalment alienes a nosaltres com a redactors i gestors dels articles o al disseny i estructura de la web. S'ha degut a un problema tècnic del servidor on està allojada la nostra pàgina web, que no s'ha pogut solventar fins que s'ha reiniciat el seu sistema diverses vegades. Casualment, la caiguda del servidor se subsanà en dues hores en un 95% del total de dades, però ha resultat que Cap Vermell pertany a la zona on resta aquest 5% que ha mantingut el problema fins 41 hores més tard. En tot moment ens han assegurat que les dades estaven segures i de fet no s'ha produït cap pèrdua.

Lamentam aquest incident i demanam disculpes a tots els nostres lectors i, principalment, a aquells que confien en la web per a accedir a dades que no es troben en altres indrets.

Esperam continuar gaudint de la vostra confiança, visites i suport.