COMUNICAT DE L'AJUNTAMENT DE CAPDEPERA EN RELACIÓ AMB LA COMPOSICIÓ DELS MEMBRES DEL JURAT DELS PREMIS PLOMA DE FERRO 2012 (CATEGORIA ADULTA)









Per acord de la Junta de Govern Local, de 8 de juny de 2012, es varen aprovar les bases del Concurs de narrativa curta Ploma de ferro (edició 2012), on es determinava que per a la categoria adulta s’establirien 3 membres del jurat de la categoria, a efectes de poder resoldre possibles empats a l’hora de fer la deliberació de les obres guanyadores: Rosa Planas Ferrer, Miquel Àngel Lladó Ribas i Antoni Xumet Rosselló.
Per causes alienes a l'organització d'aquest concurs la Sra. Rosa Planas ha hagut d'abandonar la seva participació en aquest premi, el termini de presentació d'obres finalistes del qual acaba el proper divendres dia 28.09.2012.

Per això, a fi de mantenir el bon funcionament del concurs i afectar el mínim possible les qüestions i efectes que es poguessin derivar, M. Àngela Melis Vila, personal del Servei d'Assessorament Lingüístic municipal actuarà com a 3r membre i com a secretària a la reunió de deliberació del jurat a la reunió de tria prevista per a dia 4 d’octubre de 2012, en substitució de la Sra. Rosa Planas Ferrer.