La convocatòria està oberta a tothom

que vulgui participar en la creació de

les mascotes “el Digi” i “la Gratu”

de l’ACPG










L’ACPG, en el context del seu quinzè aniversari, ha convocat un concurs de disseny amb l’objectiu de donar vida a les seves noves mascotes: el Digi, en representació dels mitjans digitals, i la Gratu, en representació de la premsa gratuïta. Amb aquest concurs volem fer partícips i implicar a tots els lectors i lectores de la premsa gratuïta i mitjans digitals que els agrada el disseny. Lectors que a través de las xarxa o de la premsa impresa fan possible que els mitjans associats els puguin seguir informant.

Cada participant podrà presentar fins al dia 27 de setembre de 2012 un màxim de tres dissenys per mascota. La tècnica és lliure, i els treballs finals, que han de ser en tamany A3, s’han d’enviar en format PDF o JPG a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Cada mascota guanyadora serà premiada amb 200 euros.

Per a més informació trobareu les bases a la web www.acpg.cat i per qualsevol altra informació al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

L’ACPG és una associació formada per 112 publicacions gratuïtes i 120 mitjans digitals.