Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 3102

Carta comentant la manca de recepció d'alguns canals a Capdepera

 

   Bones, me diuen Carlos i som de Capdepera, voldria donar una notícia que no sé si la gent de Capdepera ho sap, però jo m’he assabentat avui mateix, sobre la TDT.  A Capdepera encara no tenim alguns canals (com Marca TV, Boing, etc...) mentre que en altres pobles propers si. Així que vaig enviar un correu electrònic a MIBSA-Govern de les Illes Balears per a demanar informació. La seva contesta va ser aquesta : “ Los canales instalados en el centro emisor de televisión de Capdepera están financiados por Multimèdia de les Illes Balears, SA, empresa pública del Govern de les Illes Balears, a excepción de los canales de RTVE, IB3 y TV de Mallorca. Esto significa que canales privados nacionales como Telecinco, Antena 3, etc., no invierten para estar presentes en Capdepera, ya que la Ley no les obliga a hacerlo. En su lugar, lo hace el Govern para asegurar una oferta televisiva mínima.
Los canales que menciona en su correo electrónico (Boing, Nitro, Marca TV) no están instalados en el centro emisor de televisión de Capdepera debido a que estos canales tampoco invierten para estar presentes en Capdepera. Debido a las limitaciones presupuestarias del Govern, Multimèdia de les Illes Balears, SA, tampoco tiene previsto invertir en estos canales privados a corto plazo”

   Es a dir que si volem veure  la TDT completa haurem de pujar la nostra antena al super-bolet (radiofar) que tenim a les nostra esquena i enfocar cap a Menorca.

   Gràcies , només és una informació pel poble.


Carlos