Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 3076


Si heu d'anar a Tailàndia...


ç










Em consta que l’afluència de mallorquins a Tailàndia augmenta exponencialment cada any, per això vull fer saber que des de fa un parell d’anys duc a terme la tasca d’intèrpret per a la policia tailandesa al districte de Lumpini, a Bangkok.

 

Aquestes línies són simplement per a comunicar als ciutadans del nostre municipi interessats que, en cas de realitzar un viatge a Tailàndia i si per qualsevol motiu han de tenir contacte amb les autoritats policials del país, cosa que confio que no passi, poden posar-se en contacte amb mi al número de telèfon 0802801110. Aquest número és d’ús exclusivament laboral, si bé puc ser contactat, en cas d’urgència, la major part del dia i de la nit, fins al començament de la temporada turística a la nostra localitat.

 

En cas de trobar-vos a la capital, o fora, el telèfon de la policia turística és l’1155, que pot ser marcat des de qualsevol telèfon (atenció en anglès). El meu lloc no és en aquesta policia, sinó en l’equivalent a la policia nacional espanyola, a la qual es deriven els casos més significatius, aquells que no pot o no ha de resoldre la policia turística. En el cos de policia "convencional" no es parla anglès, ni es té per què. La tasca de traducció del castellà (català per a qui ho desitgi) a tailandès, només la duc a terme jo. Hi ha altres companys per a altres idiomes, però no és el cas que ens interessa.

 

Com veis, hi ha gabellins on menys s’espera. Confio que si em trobo amb algun veí de Capdepera, no sigui en horari laboral, sinó passejant pels carrers d’aquesta encantadora ciutat, que, aprofito per dir-ho, ni està ni estarà inundada a les zones freqüentades pels turistes.

 

Paolo Zerbato Cano