Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 3468


Avui he rebut una carta del meu alcalde. M’he sentit molt emocionat. L’havia signada ell mateix.











El meu alcalde em deia que, a Cala Rajada, ja no es recolliran els fems porta a porta. Bé, no m’importa gaire, mai me’ls han recollit, sempre he hagut de recórrer un bon trajecte per a llençar-los, i en la majoria dels casos me’ls he endut en cotxe i els he tirat a Palma, en un es aquests atuells que et xuclen les escombraries com si fossin... això, que xuclen les escombraries. A més, com a balear, ja estic acostumat a pagar per uns serveis que gaudeixen altres. Diuen que això és solidaritat, però crec que és una ximpleria.

També vull agrair al meu alcalde que no encengui la meitat dels llums, aquest hivern, per a estalviar energia. Tenint en compte que, habitualment, davant de casa meva ja no s’encenien, aleshores crec que l’estalvi serà gairebé del 75%. Si vol, que em descompti això de la llum, i ja m’encarrego jo posar-hi un focus de baix consum, que em sortirà més a compte. Això de les escombraries també m’ho pot descomptar, que també me l‘enduc a un altre poble.

L’únic problema que hi veig, en tots aquests estalvis, és que quan rebo la carta per anar a pagar el que em demana el meu ajuntament, cada any em surt més car. I això no ho entenc, em donen menys però pago més. A Carrefour tampoc ho entenen, i els de Lidl diuen que la qualitat no té per què ser cara.

Crec que el meu alcalde ens haurà d’escriure una altra carta en què ens expliqui millor això de pagar més per menys. En altres llocs donen la culpa a qui hi havia abans, però qui hi havia abans era ell, bé, hi havia el meu amic Pep, però és el mateix.

Rebi una cordial salutació i que li vagi bé.

Paolo Zerbato Cano