Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 2106
El port de Cala Rajada és per fer-ne una reflexió...



Hola!

 

És Cala Rajada d'Espanya?

És espanya dels espanyols?

Doncs jo diria que Cala Rajada és d'Espanya, però que Espanya no és PRESUMPTAMENT de tots els espanyols, de manera que amb una simpleoperació aritmètica podem dir que Cala Rajada no és de tots els espanyols, sinó que només és d'aquells que compren els que es venen PRESUMPTAMENT.

El port de Cala Rajada, com ja vaig dir en el seu dia, és per fer-ne una reflexió.

Els velers, l'altre dia estaven tots fondejats dins la cala, des d'es Faralló fins a Son moll, i al port un sol vaixell, per descomptat el d'INTERILLES, que té uns horaris que incompleix del tot i fa la travessia a Ciutadella quan, per raons logístiques pot fer-ho, ja que de 36 travessies només en fa 12, i no sempre. Però, això sí, ocupa el port sense donar un profit, mentre els velers puedern  fer malbé la nostra posidònia, cosa que no farien si estiguessin amarrats al port, a més de donar vida a restaurants, botigues i també a la caixa del port.

Què s'espera per convidar Interilles que se'n vagi a Ciutadella, al lloc que té allà assignat, i compleixi, com ha de complir, una línia regular i doni un servei que és necessari?

 

Fins a una altra.

Un indignat