Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 2704
Continuam rebent cartes d'adhesió a les manifestacions de Fabian A. Carossia



Hola, vull manifestar el meu suport a la carta de FABIAN A. CAROSSIA del dia 03.8.2011, ja que són moltes les persones que s’han vist perjudicades per l'enduriment de les condicions laborals.

 

Gerardo.E.Alonso

Exsocorrista del municipi de capdepera.

--------------------

 

 

Sóc Mariano Ezequiel Pesce, exsocorrista de les platges del municipi de Capdepera i resident aquí. És molt trist per mi el que passa aquest any a les platges, per això no sóc part de l’operatiu gestionat per aquesta empresa privada.

És una vergonya i una broma cap als residents de Capdepera i Cala Rajada, i cap als turistes tant d’Espanya com internacionals.

Pel que fa als treballadors, se n’estan rient a la cara i això no hauria de ser així, és greu i trist per als que treballen i per a la professió de socorrista aquàtic.

Si una empresa no té un perfil seriós i respectable de treball ni suport econòmic, no se li hauria de donar la concessió.

M’adhereixo en un 100% amb la nota publicada el dia 3 d’agost pel Sr. Fabián A. Carossia. D’altra banda, expresso el meu absolut agraïment a aquest diari Cap Vermell, per brindar l’oportunitat que les persones puguin escriure i expressar-se amb total llibertat.

 

 Salutacions.

Atentament,

Mariano Ezequiel Pesce.

-------------------- 

 

 

Volia donar suport a la carta del 03 d’agost i realment saber per què no es compleix el plec acordat amb l’empresa de torn. No sé si no hi ha ningú responsable que controli les irregularitats, com per exemple: que no hi ha moto de salvament a la platja de Canyamel, que en plena temporada alta a la platja de Cala Agulla no hi va haver moto operativa durant gairebé tot el mes juliol i agost. No només s’està retallant el sou dels socorristes, sinó també un servei amb un compromís econòmic.

Esperem que es tingui en compte el servei de socorrisme en platges amb la serietat, compromís i responsabilitat que es mereix.

 

Dario Palombo
-------------------- 


Em va semblar molt interessant i estic d’acord amb tot el que diu la nota signada per Fabián Carossia, sobre el socorrisme aquàtic de Cala Rajada, publicada el 03/08/2011 en el vostre diari.

 

Yon Matias Rementeria Perez