Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 2491
UNA ULLADA CAP A L'ESQUERRA
Fa uns dies que un lector d'aquesta revista feia una anàlisi, acceptable o no per a molts, del centre dreta del nostre poble (UCAP i PP).
Per què no fer-ho també de l'esquerra?
El panorama no és molt més encoratjador, veritat? La mediocritat i falta de preparació és la nota predominant.

El PSOE ens ha ofert, les darreres setmanes, una trista comèdia d'odis, enveges i punyalades traïdores. El Sr. Alzina, candidat que realment va treure els bons resultats a les darreres eleccions, se'n va traït pels senyors que ara ocuparan la seva cadira. Ell diu que se'n va per la  dura traïció del PSOE local i regional i no per pressions (mai demostrades) del PP: jo, Tolo, et crec a tu. Ara s'instal·len a les cadires uns edils que semblem poc preparats per treure al poble de la greu situació en què ens trobam. Té el PSOE de Capdepera un projecte de poble? Podran superar la situació de contínues lluites internes pel poder? Cal desitjar-los molta molta sort i ànims per a la tasca futura.
Es Grup: el seu projecte ha tornat a fracassar a les darreres eleccions. Baixen de vots i està clar que només tenen la confianca dels seus familiars i amics. Estan estancats fa temps i sembla que seria una bona idea que pensassin a dedicar-se a una altre cosa i no a la política com a afició. Tal volta es perquè encara ningú avui sap quina ideologia tenen. Són d'esquerres, realment?
El PSM ha estat tal vegada el partit amb una actitut més digna i coherent els darrers temps. No es mereixia el menyspreu del PSOE i d'UCAP en aquesta negociació, sobretot després de la bona feina del seu regidor a la darrera legislatura i dels resultats als comicis de maig. Fidels al seu discurs d'esquerra nacionalista, estan demostrant que és vera que el més important per a ells és el poble. Estic segura que feran una bona oposició, intentant ajudar a avançar.
Els Verds i el seu candidat han pagat els plats romputs del desgavell de n'Orts i na Urdangarin els darrers quatre anys. La seva  no justificada sortida de l'equip de govern no va agradar al poble i la falta de serietat es castiga. Per desgràcia, ho ha pagat en Juanjo, un candidat amb un discurs coherent i mesurat que mereixeria estar a l'Ajuntament de totes totes. Persones com ell tenen futur en el nostre poble. Almanco sembla que sap on vol anar.
Izquierda Unida ha quedat esborrada del mapa pel seu discurs radical, antiquat i sindicalista. Fa falta una revolució a Palma i a Capdepera per donar-li la volta al partit.
Per mi, aquesta és una foto de la situació de l'esquerra gabellina. És una opinio personal, molt personal, com a simpatitzant d'esquerres.
Com veureu, no sembla que la situació de l'esquerra estigui molt millor que la de la dreta (prou negativa)

Xisca G. M.


-------------
Nota de redacció: Entenem que es refereix a l'article

Una opinió més per a l’anàlisi de l'observador que mai més votarà