Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 2601

-  "...l'any 2010 es va tancar amb un dèficit pressupostari de quasi un milió d’euros i que el deute que hi ha a dia d’avui és a curt termini, proveïdors, de 10 milions d’euros,  i a llarg termini, bancs, de 16 milions d’euros".

- "De la mala gestió, li poso un exemple, el 21 de desembre de 2007 i amb el vot en contra del PP s’aprovà un augment important de taxes municipals... Presentàrem un recurs contenciós administratiu al Tribunal Superior de Justícia i... la sentència ens ha donat la raó... i  l’Ajuntament haurà de tornar els doblers mal recaptats".

Benvolgut senyor o senyora no votant del PP,

En primer lloc li vull agrair el seu escrit al Cap Vermell, on m’exposa un parell de coses, i si vostè m’ho permet las vull aclarir:

En primer lloc vull expressar-li la meva sorpresa pel tema de les pressions, ja que em pensava que amb el darrer escrit  al Cap Vermell ja ho havia deixat clar, però sembla que no me vaig expressar amb claredat.  Jo li vull garantir els següents punts:

  1. Des de el PP mai s’ha pressionat, ni coaccionat, ni amenaçat a ningú.
  2. Des de el PP mai s’ha ordenat o insinuat a qualcú que actuï d’aquesta manera.
  3. El candidat, la candidatura i la junta local sempre hem actuat respectant la llibertat de les persones.
  4. Si lo de las coaccions, las pressions o amenaces és veritat, els hem convidat que las denunciïn al jutjat i tindran el recolzament del Partit Popular per tal de desemmascarar aquestes persones que van en contra de la llibertat. Aquest no és el nostre estil.

Vostè també diu que a la passada legislatura vaig fer una oposició molt dura. Veritat és que vaig fer oposició, però li vull aclarir que sempre va esser constructiva i que en tot moment va anar amb la intenció que ens escoltessin, principalment amb el tema econòmic, ja que aquest ha estat el gran llast de l'anterior equip de govern, el qual ens ha abocat a una situació econòmica desastrosa i amb un augment constant dels impostos municipals, de las taxes i dels preus públics.

De la mala gestió, només li poso un exemple: el 21 de desembre de 2007 i amb el vot en contra del PP s’aprovà un augment important de taxes municipals, aquest no fou un augment justificat, tot al contrari, fou un augment només amb l’únic interès de recaptar doblers. Davant un fet que nosaltres consideràvem irregular, presentàrem un recurs contenciós administratiu al Tribunal Superior de Justícia i, mira per on, avui he rebut la sentència que ens ha donat la raó amb bastants de las taxes que recorreguérem i l’Ajuntament haurà de tornar els doblers mal recaptats.

Amb el expedient de la Sala Multiusos, al meu parer, s’ha actuat administrativament d’una manera totalment irregular, i si no fou així, quin interès hi havia de no donar-me els informes sol·licitats pel PP? L’escoleta ho vaig aclarir tot sol i respecte de Can Creu d’Inca sempre hem apostat perquè fos el referent cultural de Capdepera i també la sala d’exposicions.

Com he dit abans, la situació econòmica és desastrosa, si fos una empresa privada es trobaria en fallida i el que li puc dir és que l'any 2010 es va tancar amb un dèficit pressupostari de quasi un milió d’euros i que el deute que hi ha a dia d’avui és a curt termini, proveïdors, de 10 milions d’euros,  i a llarg termini, bancs, de 16 milions d’euros.

Del que li he dit abans, si vostè vol en podem seguir xerrant personalment i el convido que em cridi per telèfon a l'Ajuntament i podem quedar per donar-li las explicacions que calgui.

Atentament

Joan Ferrer