Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 3056

Segurament sí,

ens prenen per beneits

 



Durant aquest mes, no han quedat a ple UCAP i el PSOE pel fet de que  jo no volgués signar la segona part del document que haviem acordat, no, no ha bastat això que durant aquest mes, i, després d’actuar amb conseqüència amb la meva decisió unilateral de rompre un pacte que anava contra la voluntat de la meva persona, i, m’atreviria a dir, contra la voluntat de 458 votants, és dir, la majoria de gent que va votar el partit que en aquell moment jo encapçalava, han seguit carregant culpes sobre la meva persona i honorabilitat.

Si qualcú s’entreten en escoltar les meves declaracions el dia de la meva renúncia a l’acta de regidor, no hi ha més oli que cremi, així de clar ho dic, em varen trair els meus companys del PSOE, el partit a PALMA, i, per suposat UCAP.

Jo tampoc em passeig em gravadores dins la butxaca, però, com també és cert que m’he de morir, sí que puc anomenar varis punts aclaratoris sobre la meva “controvertida” decisió de no cedir el que se’m demanava:

1- La pressió que he rebut en tot moment, ha estat única, i, exclusivament dels meus ex-“companys” del PSOE.

2- Mai ningú del PP m’ha coaccionat, i, m’ha intentat comprar.

3- Sí que he rebut amenaces vetlades, però, clar no duc gravadora dins la butxaca, el dissabte matí d’un militant que em convenia acceptar la batlia, sino la meva familia i empresa es podien veure perjudicades, però, clar és la seva paraula contra la meva.

4- Sí que vaig rebre amenaces vetlades que em convenia entregar l’acta, sino UCAP i el PSOE farien molta sang sobre la meva persona, familía, i, empresa. Vaig entregar l’acta, i, així, i tot, aquest mes s’ha seguit qüestionant la meva honorabilitat.

 

PRESSIONS???

Repetesc, per aquest ordre, ex-companys del PSOE i UCAP i, sinó per mostra un botó, el texte que ve a continuació, va ser una proposta d’UCAP el dia 08/06/2011, MIRAU L’APARTAT SUBRALLAT EN NEGRETA, tenia motius per insistir en acabar els dos darrers anys de batlia? Honestament crec que sí. Cursiosament, quan UCAP va fer públiques les negociacions, aquesta part se n’oblidaren.

Si que vull demanar disculpes a les 914 persones que confiaren en la meva persona, i, el partit que representava, però, així, i, tot crec que segurament 458, o sigui la majoria estàn d’acord en la decisió que vaig prendre.

Molt atentament,

Tolo Alzina Sureda

 

 

 

Unió per Capdepera treballa i n’està disposta a seguir negociant un pacte que doni a Capdepera l’estabilitat que tant necessita. I no tan sol això, sinó, com em mantingut durant tota la nostre campanya electoral, volem fer el millor pacte possible per el nostre municipi i els nostres veïns.

A la seva introducció de la proposta presentada per el P.S.O.E. de Capdepera ens parlen de equilibris i de qüestions de protagonismes.  Ucap, pensa que això, passa per la labor, dedicació, conducta i respecte de les persones que conformen el pacte, tindran al llarg del temps que puguin ocupar el seu càrrec. Pretendré més o manco temps de Batlia, més o manco competències, va lligat a altres paràmetres, què ara, seria costerós i avorrit   d’analitzar.

Als integrants d’Ucap ens ha sorprès que no hagin fet, ni tan sols  referència, al nostre raonament que posarem sobre la taula quan els hi demanarem els quatre anys de Batlia. Tampoc han fet cap referència, a la nostre aspiració, la qual pensem que és del tot justa, de recuperar els sis mesos manco que amb tingut de Batlia aquesta darrera legislatura. Per ser equilibrats, dins el vuit anys de govern, que és el que pretenem dur a terme, seria el més just i equilibrat gaudi de quatre anys per el P.S.O.E i de quatre anys per Ucap. Seria lògic... no?

Aquest pacte just i necessari, que vostès volen fomentar, passen per tenir en consideració la nostre aspiració de recuperar aquests sis mesos “perduts”.

Ja passant a desenvolupar les seves propostes manifestar el següent:

1ª El temps de batlia que resulti a repartir, sempre seran els últims per la formació d’Ucap.

2ª Rebutgem la figura del coordinador de Batlia. El Batle i el primer tinent de Batle que siguin els qui s’ocupin de “coordinar”, valgui la redundància, la tasca de tots els regidors.

3ª.- En cas, Deu no ho vulgui, de inhabilitació del candidat del P.S.O.E. no serà el nº 2 del P.S.O.E. el qui ocupi el seu càrrec, sinó el candidat per part d’Ucap. En qualsevol altre aspecte i situació, si admetrem la successió natural per ordre de llista.

4ª.- Demanem que urbanisme vagi lligat amb el càrrec de 1º tinent de batle, el qual, si així ho troba oportú, podrà delegar aquestes competències amb qualsevol dels seus companys electes.

5ª.- Demanem un despatx  perquè el primer tinent de batle pugui desenvolupar la seva tasca amb un mínim de dignitat i confidencialitat.

6ª.- Es crearà una Comissió de Seguiment del pacte, la qual es reunirà periòdicament, les seves consideracions seran vinculants.

7ª.- L’ajuntament serà traslladat al edifici de Ca’n Creu d’Inca el més aviat possible.

8ª.- La direcció de l’empresa publica per qui serà ?

9ª.- En cas de arribar a un acord amb el P.S.O.E., aquest i les seves consideracions és faran publiques.