Voldria dirigir unes paraules de suport al moviment gabellí del anomenat moviment 15M envers a les paraules del feixista més conegut de Capdepera ( quan dic feixista no ho dic amb ànim d'ofendre, ho dic perque realment ho és ) un tal Paolo Zerbato.

   Ben bé és conegut aquest filofeixista al llarg de l'història mediática de Capdepera, desde cercar OVNIS mitjançant la Radio pùblica fins a mostrar el seu més absolut menyspreu i odi per la llengua catalana a l'exsemanari gabellí Faxdepera, on no podia amagar de cap manera la "catalanitis" que pateix i ara pareix que enbesteix al moviment 15M de Capdepera. Lo d'aquest senyor no té nom.

   Feixistes com ell ni per tot arreu, amb aquest moviment s'han donat a coneixer tots. Hi ha qualque tertulia televisiva que simplement fan rojera les opinions dels seus tertulians. El qui tenim més aprop de  noltros, o sigui ell, no va Intereconomia o amb en Jimenez Losantos que són del seu parer, el tenim aqui. No faceu cas de res d'aquest personatge. És inutil contestar-li a lo que ell diu " les seves opinions ", que no són més que menyspreus que palesen la seva condició de feixista incondicional.
 


Miquel Estelrich Bestard