Ens dirigim a la Revista digital de Capdepera “Cap Vermell” per poder expressar la nostra opinió respecte tot el succeït en el nostre municipi de Capdepera durant els darrers dies, referent als resultats de les “negociacions” per formar un equip de govern amb unes condicions favorables.

 

 

En primer lloc expressar la nostra indignació com a ciutadans d’aquest poble. El motiu? Molt senzill. Pareix mentira que en el s.XXI, juntament amb la crisi que ens envolta, tinguem un govern en minoria i que els partits que ens representen no hagin estat capaços de poder arribar a un acord per poder solventar tota la problemàtica de Capdepera. En vista d’avui, i tinguent en compte l’actual equip de govern que ens representarà, veim molt difícil que es puguin resoldre molts dels problemes que estam vivim i que perjudiquen als ciutadans i ciutadenes de  Capdepera.

En segon lloc, demanam i exigim explicacions del senyor Bartomeu Alzina, com a representant i candidat a batlia del PSOE, ja que tota la culpa del trencament de les negociacions, ha estat per la seva part (decisió no compartida per la resta del seu equip).

En tercer lloc,  i tinguent en compte una de les seves escuses que ha anat dient el senyor Bartolomeu Alzina i que han estat el motiu del trencament de les negociacions per la seva part ( que està pendent d’un judici i la por a ser imputat en motiu de l’esdeveniment tan traumàtic de l’hotel Son Moll) ,  ens feim les següents preguntes:

  1. Què hauria passat si el PSOE hagués tret majoria absoluta? Hagués dimitit?
  2. Per què si té tants  problemes personals  es presenta com a cap de llista? Si preveïa que tard o d’hora i hauria judici,  per què es presenta com a cap de llista? Hi ha una contínua contradicció en tot.
  3. Per què va decidir anunciar, fent una trucada, la seva decisió de no formar equip de goven amb UCAP-PSOE menys de 24 hores abans? Aquesta decisió, essent tan inesperada, va provocar que ja no hi hagués més temps de reacció i fer altres coses pel bé del poble (com demanar la seva dimissió, arribar a altres acords,...) Per què ho va fer quan  el document del pacte ja estava firmat per ell? (tenim fonts fiables que, mentre tothom estava preocupat per la seva salutestava sopant a Ca’n Cardaix, a sa Font de Sa Cala). Li importa el poble de Capdepera?

Moltes preguntes, poques respostes. Molta d’indignació.

En quart lloc, també ha quedat demostrat que tot l’equip que forma part del PSOE de Capdepera i PSOE de Palma, han mirat més pel seu partit que no pel bé del nostre poble. El PSOE de Capdepera van preferir més abstenir-se (ordres rebudes des de Palma), abans que donar  suport al partit independent UCAP i així formar un gran equip de govern fort, estable i amb ganes de fer feina per i amb Capdepera.

Per acabar, com a ciutadans orgullosos de pertànyer a Capdepera, necessitam i exigim una resposta davant tots aquests interrogants, ja que seran quatre anys d’un govern en minoria amb la prepotència del senyor Juan Ferrer. Segurament cap dels partits que estaran a l’oposició (aproximadament 11 -12 regidors d’un total de 17 que componen l’ajuntament), no el deixaran fer res perquè ell sempre s’ha estat oposant a tot durant la darrera legislatura. Per tant, ens trobarem davant quatre anys  on no es farà cap tipus de progrés a Capdepera. No es farà res.

Pensam que com a ciutadans no ens mereixem tot això, tenim una gran tristesa-indignació per tot el que ha passat i està passant.

Dos grans indignats de Capdepera.