Volem fer un escrit per part dels concesionaris de Cala Agulla perquè som els que vivim els perjuicis de ben aprop i perquè som els afectats aamb tot el que esta passant a cala Agulla i sobre tot perquè estam cansats d'haver de reparar cada dia que passa el mobiliari que tenim com a explotadors a cala Agulla... prestatgeries rompudes, taules dins l'aigua, caixons forçats, vidres per la platja i dins l'aigua.. Això què és, senyores i senyors?
Volem turistes o bandarres? Aquí teniu la nostra carta.


JetBoat Mallorca Watersports SL







Capdepera posa en marxa la festa sense control 2011. Capdepera ha decidit no fer front a la decadència que es respira a cala Agulla, i ha decidit que cala Agulla sigui parc temàtic per a qui fa botellqades, festes, conya i tot el que se't passi pel cap durant el dia. L'entrada és gratuïta, sempre que entris amb nevera plena d'ampolles de vidre i alcohol per perdre el control...

Ja n'hi ha prou de ràdios petites, ara subvencionen altaveus de 500w a la tarda. Després de la migdiada espanyola, s'ha convocat un joc diari consisteix a agafar la borratxera més gran, per després llançar les ampolles de vidre al mar. I així els socorristes fan servir la seva capacitat pulmonar per realitzar treballs subaquàtics. Tot aquell que desitgi posar a prova els seus coneixements engatant-se es pot dirigir a Cala Agulla beach .. centre temàtic d'alcohòlics i platja sense llei. I perquè aquesta festa es compleixi i tengui èxit s'ha decidit no posar cartells, ni policia a la platja, ni controls. És més, els supermercats regalen, per cada nevera plena, 2 litres de cervesa en vidre.

Però això no és tot, aquest any s'ha decidit que els ticketeros de les discoteques acampin a gust per la platja, venent, cobrant i estafant aquests usuaris borratxos, per així donar una imatge millor. El lema nou del 2011 "L'Arenal es mor! anem a ser millors que ells... portem la merda a casa". Vigilància. Així els agents vigilen el compliment de la festa. Tot aquell que sigui sospitós serà interrogat (aquell que no porti nevera ni música).

Amb aquest tipus de mesures es vol ajudar el turista perquè Cala Rajada sigui ambaixada alemanya d'alcohòlics sense un duro. És per això que en aquesta nova campanya s'ha preferit no posar més wc a la plaja i així tots els usuaris puguin orinar sobre aquesta reserva de medi ambient tan preciosa que tenim; donat que a l'estiu no plou, si els usuaris alemanys a base de beure cervesa calenta després orinen sobre les plantes, el proper any aquest bosc serà més frondós...

Sembla ser que d'aquesta manera han volgut escoltar la veu dels veïns, hotelers i comerciants que van exigir fa unes setmanes una millora del nucli. No s'hauran equivocat de veu...? El poble diu Ja n'hi ha prou d'incompetènciaaaa!!!! ".

Aquí teniu el facebook
http://www.facebook.com/home.php?sk=group_176530725737072




















Toni Bonet
www.jetboatmallorca.com