"El moviment, tant en Internet com en les assemblees, és obert a qualsevol opinió i qualsevol crítica, sempre que sigui apartidista i respectuosa, aquest el punt que Paolo Zerbato no va voler comprendre".










Sóc un dels afectats d'aquest tema, és més, sóc un dels autors d'algun comentari dels que Paolo Zerbato ha penjat en el seu anterior carta.

Aquest senyor, Zerbato, diu que va mostrar interès pel moviment. I això és totalment fals. Fins i tot abans de crear l'esdeveniment Agafa la Plaça a Facebook, aquest senyor i jo ja havíem tingut algun frec en el tema referent al moviment "15-M". Des del primer moment, Paolo Zerbato es va limitar a ficar-se amb nosaltres, a dubtar de tot el que diguéssim, ja menysprear. Sense ni tan sols conèixer-nos, ja afirmava que tots érem uns "gosflauta" i parlant del tema de la brutal acció dels Mossos d'Esquadra a Pl Catalunya, els seus comentaris eren totalment a favor de l'acció policial, sense importar gens ni mica opinions diferents a la seva o fins i tot sense molestar-se a informar-se bé abans de parlar.

Paolo Zerbato en cap moment es va limitar a expressar les seves opinions. Des del primer comentari pretenia molestar (o "Troll"). No aportava res de bo al moviment, només discussions, i li demanem diverses vegades i amb bones maneres que abandonés el grup o, simplement, que no ens molestés més. Però ell, fent cas omís a les nostres peticions, seguia molestant. Nosaltres, per no censurar, no esborrem els seus comentaris ni el treim del grup.

Jo personalment em vaig cansar d'aguantar les seves tonteries i les seves ganes de molestar. Estem intentant fer créixer aquest moviment, pacífic des dels seus inicis, a Capdepera, en vista de que ningú es movia i era poca la gent que podia anar a Manacor, Inca o Palma, llocs on ja s'estan realitzant aquestes assemblees.

Amb aquesta resposta no vull convèncer a ningú de res, no vull jugar a bons i dolents. La nostra reacció no va estar bé, no la podem justificar dient que ens havíem cansat d'ell, però creieu-me que estàvem ja molt farts. Per la seva banda, un supòsit home ja madur, que es fica a molestar un grup de "adolescents" (segons ell) deixa molt a desitjar. Només cal veure com en la carta publicada afirma que no tenim coneixements d'història, economia o educació. Ni tan sols ens coneix.

Només vull remarcar que els comentaris publicats a Paolo Zerbato per la nostra part no representen el moviment Presa La Plaça, i molts menys aquesta carta. Pot ser que tots junts decidim enviar una resposta com a grup, però aquesta és de caràcter personal.

El moviment, tant en Internet com en les assemblees, és obert a qualsevol opinió i qualsevol crítica, sempre que sigui apartidista i respectuosa, aquest el punt que Paolo Zerbato no va voler comprendre.

No estic demanant disculpes, si ell vol prendre's els comentaris com amenaces, allà ell.

Sgt.: Kolocon Perroflauta, nom sota el qual em coneix Paolo Zerbato.