Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 2334

Queixa sobre el moviment "Toma la plaza"

El passat 29 de maig, es va publicar a Cap Vermell la notícia que el moviment 15-M tenia preparat un acte a la nostra localitat. S’incloïa un enllaç a la seva pàgina de Facebook. Em vaig interessar per la qüestió, igual que m’havia interessat pel mateix fenomen en altres ciutats.

La meva sorpresa va venir quan, després d’expressar les meves opinions, ja que convidaven a això, vaig començar a rebre amenaces de caràcter agressiu i virulent per part d’algun dels seus organitzadors.

Frases com: "et recomano que no et passis", "ets merda pura", "et pots trobar moltíssimes sorpreses", "que et fotin, vés amb compte", etc. són les que em remeten. Per si això fos poc, en el mateix fòrum de discussió dels M-15 gabellins se m’acusa obertament de pederasta, amb la frase: "tenim principis, i no hem viatjat a Tailàndia a follar nenes". Tot això fent referència als meus freqüents desplaçaments a aquest país per motius que no vénen al cas, però que no són constitutius de delicte, sinó més aviat el contrari, i no m’estendré sobre això.

Només desitjo que els lectors de Cap Vermell tinguin una idea una mica més clara de qui són els que estan darrere d’aquest 15-M gabellí, i quin és el seu "modus operandi". Van amb la violència (verbal de moment) i l’agressivitat per davant, i no permeten cap crítica.

Aquests adolescents segueixen el principi de "culo veo, culo quiero". No tenen cap coneixement bàsic d’història, economia, i per descomptat educació cívica. S’han limitat a copiar el que veien que succeïa en altres ciutats, encara que em temo que si veiessin que en altres ciutats es treballa el doble, això no ho imitarien.

 

De manera que si volien saber alguna cosa més sobre els que integtren el 15-M, aquí tenen les dades.

Paolo Zerbato Cano