A na Maria per sa cuina



Benvolguda María,
Us volem felicitar per aquesta anàlisi que ha fet del que ha estat la campanya electoral, que ens ha semblat divertit. Però estem molt desil·lusionats per la valoració que fa a aquest grup, que després d'haver perdut la confiança del poble, que després d'haver perdut el fil de veu que ens quedava dins de l'ajuntament, que després de... Ens castiga amb el ostracisme,

OBLIDANT-NOS.

Si els partits més petits no estiguéssim aquí controlant i denunciant el que èticament no considerem correcte, què farien els grans? ja ho fan encara que es trobin observats. Tots som part de la societat i per tant reivindiquem el nostre petit espai i no volem que se'ns tregui d’allí  i volem fer saber que, encara amb poca veu, estem aquí.

Benvolguda veïna, aquesta feble força també  ha participat en les eleccions municipals, també hem sigut aquí amb els escassos recursos que disposava:
la quota que paguen els seus afiliats i una petita part del sou que cobren els regidors per assistir als plens, malgrat que alguns d'ells no els l'hagin lliurat. 

Vostè va poder veure que els que hi participàvem som gent amb pocs recursos i per tant no podem gastar molt en les campanyes, i en el partit si no hi ha càrrecs no té diners.

No volem que aquesta la prengui com un cabreig amb Vostè, només li volíem  fer aquest petit incís perquè no se’ns oblidés.

No volem que ens privi de les seves anàlisis dels esdeveniments tan rellevants, com aquest que ha  tingut  lloc al nostre poble, i per tant vos animem que segueixi escrivint.


Cordialment.
EU de Capdepera.