Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 2206

Divendres 27 vàrem veure unes imatges esgarrifoses de la plaça de Catalunya de Barcelona....







 Normalment es parla de feudalisme com d’una època passada i acabada però, a la vista està, va prenent força la idea que encara vivim sota un sistema on la comunicació està clarament dominada i dirigida. Amb els dubtes pertinents respecte a quins individus desbaratats van començar a donar cops, és evident que la càrrega policial té tots els números per ser considerada completament desmesurada, i les declaracions del conseller Felip Puig, tirar pilotes fora.

Una altra manipulació d’informació es va veure (així la vaig veure jo) amb els barones (o, potser, hem de parlar de “varones”) del PSOE. La ministra Carme Chacón va fer una declaració apartant-se de la candidatura a la presidència del govern. Semblava faltar una espurna per acabar plorant, com quan la mare et prohibia sortir a jugar i tu ja havies quedat amb els amics. Amb els dubtes pertinents, allò ens va donar la sensació que algú li havia dit que “ni de coña, Carme, tú no te presentas”, i només faltava apuntar: “catalana y mujer; pero ¿qué se ha creído ésta?

Al vespre, el ministre Blanco (¿varón, barón?) va dir en roda de premsa que les primàries estaven obertes, que havia tres vies per presentar-se i bla, bla, bla.

Senyores i Senyors lectors: cada vegada estic més d’acord amb els Indignats que consideren que encara estem sota el domini d’uns senyors feudals amb privilegis i capacitat per dir-nos “brètol” a la cara i per fuetejar-nos quan volem obrir la boca.

Biel Mir

Indignat nº 8.456.789