Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 2450

Carta d'agraïment del grup PSM-Entesa










Passats uns dies d’ençà de les eleccions municipals, és l’hora de les reflexions i els agraïments. En el PSM-Entesa estam molt contents amb els resultats, ja que a la fi hem aconseguit un segon regidor que cercàvem des de fa tants d’anys. Volem agrair la confiança que ens han atorgat totes i cada una de les 487 persones que ens varen votar. Podem assegurar que farem tot el que estigui a la nostra mà per a no decebre ningú.


També és el moment de donar les gràcies a tota la gent que ens ha ajudat en campanya, en les tasques de suport i d’infraestructura electoral,  com a l’hora de difondre el nostre missatge. Sense aquest suport no ho haguéssim aconseguit.


Igualment, hem de felicitar, com no podria ser d’altra manera, les altres forces polítiques, especialment les que també han augmentat en vots i representació: UCAP i PSOE.


No som necessaris per a governar, però, en qualsevol dels casos, tant si se’ns convida a integrar-nos en un hipotètic equip de govern com si hem de quedar a l’oposició, podeu estar ben segurs que farem feina per al poble, defensant les nostres idees i el nostre posicionament ideològic, intentant arribar a consensos amb la resta de forces polítiques, treballant amb coherència i honestedat, i sense personalismes. Com ja hem dit en moltes ocasions, som aquí per servir els ciutadans i qualsevol altra consideració queda en un segon terme. Aquest, d'altra banda, és el millor camí perquè el nostre projecte continuï creixent i arribi cada dia a més persones.

Quedam a la vostra disposició per tot el que necessiteu de l’Ajuntament i que estigui en la nostra mà resoldre.

Agrupació Local del PSM-Entesa