Quan he llegit la carta publicada al Cap Vermell i signada com "Un votant de Cala Rajada", he de dir que m’he sentit totalment identificada amb el seu contingut.

L'altre dia va caure a les meves mans el fulletó electoral d’ES GRUP. Puc estar més o menys d'acord amb algunes afirmacions que col·loquen al peu de les diferents fotografies. Ara bé, quan es refereixen al turisme, em sembla que s'han equivocat totalment. La foto és inadequada, injusta, no reflexa la realitat i fa mal, molt de mal al nostre poble. L’ànsia de fer vots no justifica la irresponsabilitat.

Jo som una petita empresària, tenc un petit negoci dedicat al comerç i cada dia m’aixeco amb il·lusió per fer les coses ben fetes. No puc dir que el meu negoci sigui un negoci d’alt nivell, d’un estàndard dirigit a un turisme d’alt poder adquisitiu, però és un negoci digne, faig les coses amb professionalitat, tracto els turistes amb simpatia i educació i lluito per millorar el meu entorn. I em consta que a Cala Rajada n’hi ha molts com jo, que es dediquen al sector turístic i que lo que volen és que el seu negoci suri.

Senyor Melis: Cala Rajada no és nomes alcohol, droga, disbauxa, descontrol, gamberrisme..., o sigui lo que la seva foto dóna a entendre. És vera que a segons quins moments de l’any tenim un turisme diferent, amb gent jove, amb gent que ve per passar-ho bé.

Tots voldríem tenir un turisme amb un poder adquisitiu més alt, que gastàs més, més turisme familiar, mes nacionalitats, més repartit tot l’any, sense tot inclòs. Però això és dificil de canviar sense la unió dels polítics i dels ciutadans.

Seran capaços vostès en el futur de canviar aquest model turístic?

Em pot explicar com ho pensa fer per canviar tot això?

Voldria demanar als senyors Miquel Lliteres, Pedro Flaquer, Pilar Muñoz, Jesús Lopez, Toni Juan, Marga Rico, Miquel Bernad, MA Padilla, Damia, M. Ribot o M. Alameda o al mateix líder Mateu Melis: de què vivim a Cala Rajada? No és el turisme la principal indústria del municipi? De què viuen vostès? No viuen directament o indirectament del turisme? No és una greu irresponsabilitat presentar el nostre poble com una muntanya de botelles d’alcohol i  joves gats a la platja?

Estan jugant amb foc i es poden cremar. No frivolitzin per favor amb temes tan i tan importants.

Facin feina per millorar les nostres platges, els nostres passejos, la nostra seguretat, la neteja dels carrers, els renous... Facin el que puguin perquè els turistes tornin a Cala Rajada. Però no facin demagògia perquè NO tot val per fer vots.

Jo seguiré fent feina a la meva tenda perquè el turista que entri tengui ganes de tornar el proper any.

Una altra votant de Cala Rajada