Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 2188

"Gràcies Norai, Coral s'Alzinar, Gustavo, Torre de Canyamel, Escolar, Parròquia o Tenis n'Aguait i tots els qui treballen per donar contingut festiu al mes d'agost".













És una vergonya que l'Ajuntament, de manera unilateral com és habitual, és a dir sense fer cap consulta, decideixi no fer festes. I, atenció, no les ha anul·lades ni cancel·lades, senzillament ha decidit no fer festa. L'excusa ha estat "la salut" però molts pensam que és una mala excusa i ha estat "Porque yo lo valgo". Aquesta decisió ja l'havia pres el xèrif (com l'anomenen els del PP) feia temps, ja que no s'havia contractat ni compromès cap activitat amb ningú. Clar després s'omplen la boca de dir que d'aquesta crisi ens sortim tots plegats però no pensen que les artistes també menjam i tenim despeses.

Altres pobles s'han adaptat a les circumstàncies. Aquí no! I val més no reproduir els comentaris que han fet a associacions que normalment participaven en les festes. Serà interessant veure què faran amb aquestes partides.

Tant de bo que algunes entitats si que mantenen viu el caliu de la festa. Gràcies Norai, Coral s'Alzinar, Gustavo, Torre de Canyamel, l'Escolar o Tenis n'Aguait per donar contingut festiu al mes d'agost i organitzar trobades de gent. Amb seny. I gràcies a Cap Vermell per una editorial tan clara. El poble ha parlat, i no com diu el fulletó pseudomunicipal. Si s'organitzaren activitats pel mercat medieval, encara en estat d'alarma, perquè no ara? Si tots els municipis i llogarets de Mallorca organitzen festes, perquè aquí no? N'hi ha qui diuen que els regidors responsables no es volen jugar el lloc de feina. Fins aquí hem arribat? 

Com diu un comentari del facebook "Ja que no es lo seu fer cap festes per seguretat que també tanquin el bars d'oci nocturn que estan petats i la distància i seguretat entre la gent deixa molt que pensar" i continua..."El virus només va a les festes de Capdepera"

Queda dit. Una vergonya!

Una de la festa