Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 1830
Carta d'agraïment de l'AMIPA ES FERRERET


















Avui és un dia més que els nins i nines de Capdepera no han pogut gaudir de la seva escoleta i no per causes sanitàries, el desacord entre l'ajuntament i l'empresa han demostrat que quan el capitalisme falla, el poble paga. Ho paga en doblers, en qualitat educativa,
en atenció a la infància i a les famílies. Capdepera ha externalitzat un servei essencial i n'ha perdut el control sota la lògica del mercat. Cal que el poble el recuperi si no vol que això torni a passar. Avui ha estat l'escoleta, demà qui sap. Tant de bó aquest premi servís per canviar alguna cosa.



Hem estat una Amipa combativa, molesta, però per una causa justa,defensar els interessos d'alumnes,famílies i treballadores.. L'empresa no vol perdre diners, l'ajuntament tampoc, però mentres, mestres que han criat generacions senceres de gabellins i gabellines són al carrer sense feina. S'omplen la boca de democràcia i silencien la veu de les famílies. Som mares i pares i no activistes. Mereixem reconeixement, diàleg, empatia i sobretot sinceritat.



Donam les gracies de tot cor a la revista Cap Vermell, qui ens ha prestat suport en tot moment. Fins hi tot quan ens van donar aquest premi va ser de forma premonitòria. No sabíem el que ens esperava. Ara si. Esperam haver-nos fet mereixedors d'aquest alt honor. Moltes gràcies.
 

El premi el varen lliurar a n'Aurora en reconeixement de la seva tasca educadora durant tots aquests anys i com a representant de l'equip educatiu que, acompanyada per na Leticia, reberen un sentit aplaudiment.