Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 2333
 Per aquesta via, hi transita bastant de trànsit pessant...
   Des del temporal de l'any dos mil, en el solar que confronta en el carrer "Mestre Vicenç Nadal", (l’edifici que hi a s'anomena "La Campiña") hi havia uns pins que feren ull en el esmentat fenòmen meteorològic. Naturalment els arbres, com molts d'altres, foren tallats i reduïts a troncs, però deixaren les arrels sota la terra, que quasi sobresurten damunt l'asfalt de l’esmentada via de comunicació, molt transitada per cert.
    Per aquesta via, hi transita bastant de trànsit pessant, com pot esser els grans autobusos que transporten els turistes als "nius de t'amarir-los" de "mala mort", que hi ha pel voltant del barri, con pot esser "l’hotel bella vista", "pensió Lliteres" i qualcun altre més. El pas d'aquets autocars complica més el mal estat del pis del terreny. No es que hagi clots ni res que s’assembli, el que passa es que hi ha uns bonys que fa molt mal pasar-hi, i això dóna a entendre que el responsables de qui se’n cuiden del condicionament de les nostres vies, se'ls  ha oblidat totalment el mal estat del carrer del Mestre Vicenç Nadal, un carrer que fa honor a un gran personatge de la historia de Cala Rajada, estigui d'aquestes formes. Procurant donar un toc d'atenció als responsables que cuiden del estat dels carrers i que prenguin nota, per donar una viable solució en el problema que he esmentat.
   Per altre part, qualque dia esbrinarem del perquè el mestre Vicenç Nadal disposa del seu nom a un carrer de la nostra localitat, quan també hi a altres personatges dedicats a l'ensenyança, que foren elements destacats, que igualment son dignes de tenir el seu nom a alguna de les nostres vies de comunicació, com podria esser: Marcelino López (a. Marce), Miquel Moll (a. Talaia) o en tot cas "El Solleric", o tal volta el primer mestre que hi hagué a Cala Rajada, que fou don Toni Massot, i desgraciadament ningú se'n acorda d'ells. Però això duu el seu temps i no es pot fer de la nit al dia.
              
Nicolás Nadal Ferrer
D.N.I 41.353.144 H