Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 2814



Avui matí caminant pel passeig marítim, gaudia d’un dia perfecte i un entorn meravellós. Però la meva alegria no ha durat gaire. Al llarg de tot el passeig he trobat restes dels “botellons” fets durant la nit de Halloween.

I és que sempre se repeteix la mateixa història, el vespre  abans d’una festa assenyalada,  hi ha determinats llocs, coneguts per tothom, en els que es reuneixen grups de joves a beure. El problema  és que deixen escampades botelles de plàstic o de vidre, bosses de gel, tassons... en fi, una brutícia.

Tenc entès que l’ajuntament va aprovar que no  es podia beure al carrer (de fet he vist cartells que indiquen les sancions) , però no serveix de res fer normes  si no es fan complir. És molt fàcil passejar-se amb certa freqüència per aquests indrets i intentar agafar a les persones incíviques i amb poc respecte pel seu poble, requisant les begudes i fer-lis pagar la sanció corresponent.

El problema no és que passi un dia, és que passa cada vegada que hi ha festa, és una història que es repeteix i sembla que no hi ha ningú capaç de posar fre al botellot en els nostres carrers.







Calarajadera