Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 1392
"...hi a un clar exemple de finca privada deixada de la mà de Déu, hi pixen, hi caguen (sobre tot els turistes que no poden aguantar fins arribar a l'hotel), té basura per a regalar i és un niu de moscards, però com que el propietari se'n fot i l'ajuntament està ausent, idò així seguim".

Després de llegir el comunicat de MÉS, dir que m'agrada que qüalque grup politic faci pública la necessitat de les millores i manteniment a Font de Sa Cala (que supòs inclou N'Aladern i es Provençals). De fet, passejant, visquent i fent feina per aquesta zona tant els turistes, residents habituals, comerciants (es pocs que queden), veuen como dia a dia es va degradant tot. De lo indicat al comunicat, les imatges de les capses de conexions eléctriques fora cap protecció, fanals amb l'acces al cabletjat agafat amb cintes, cables arreu, etc.

Fa anys que hi son, igual que la qüantitat de locals de negocis buits que ja no funcionaran mai com tals, degut al tot inclós que impera a tots els hotels de la zona, per no dir res de la brutícia de ses poques zones verdes que hi ha, o finques privades que encara no han estat construïdes.

Entre es bar den Willy (Avenida) i l'edifici que fa cap de cantó amb el carrer Gatova hi a un clar exemple de finca privada deixada de la mà de Déu, hi pixen, hi caguen (sobre tot els turistes que no poden aguantar fins arribar a l'hotel), té basura per a regalar i es un niu de moscards, però com que el propietari s'en fot i l'ajuntament està ausent, idò així seguim. Com la velocitat de tots els vehícles que circulen per l'Avinguda Canyamel, començant per el transport públic (tren turístic i bus) fin als que hi fan feina i residents…, fins es dia que hi hagi una desgràcia, res de tot això s'arreglarà.

I per dir-ne una més, la falta de parking que es pateix sobre tot durant l'estiu, gracies (en bona part), a que als establiments hotelers que hi ha, sembla que no poden tenir espai per aparcar ni per treballadors i manco per als clients…. Ara diuen que ampliaran el Pinos Park, supòs que l'Ajuntament a través del la regidoria d'Urbanisme l'hi haurà exigit també l'ampliació del lloc per aparcament que l'hi pertoqui…. 
 
En definitiva, totalment d'acord amb aquest comunicat de MÉS i esperem que qualcú hi possi fill a l'agulla, el residents i sobre tot l'imatge de Font de Sa Cala, ho agraïran.
 
Ben atentament,

Bartomeu Alzina