Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 2148
Càrites de Llevant, ha presentat el seu informe d’activitats. Conjuntament, s’inclou la memòria d’ activitats de Capdepera i Cala Rajada.
Image
   La memòria presentada s’inclouen les activitats dutes  a terme a Son Servera, Cala Millor, Capdepera, Cala Rajada,Artà i  s’Illot.
   L’esmenta’t document inclou una introducció de l’arxiprest del Llevant, Mn. Toni Amorós, i una sèrie de programes que desenvolupen.
   -PROGRAMA de SENSIBILITZACIÓ i VOLUNTARIAT. Participació a la fira de Nadal a Capdepera, Diada intercultural a Artà, Campanya Es Rebost a Artà, Capdepera, Son Servera i Sant Llorenç.
   -PROGRAMA  de ATENCIÓ PRIMÀRIA . Atenció i recollida de persones en situació de necessitat social. Inclou  diverses ajudes com ajudes de llet per a nadons (24), ajudes d’aliments (56) i ajudes de bolquets (30). S’han coordinat diversos recursos de la zona.
   -PROGAMA d’INSERCIÓ i OCUPACIÓ. Afavoreix l’inserció laboral i integral de les persones més desfavorides, s’ha fet a Artà, Cala Rajada i Cala Millor, amb una participació de 224 persones (d’elles 185 immigrants). Pel que fa a la formació, a Cala Rajada s’ha fet un curs de cuina mallorquina (10 participants).
   -També duen a terme els programes:  DONA i FAMÍLIA;  INMIGRANTS (assessorament, trobades i sortides familiars) i ECONOMIA SOLIDÀRIA a través de les botigues FILOSA.


  A la memòria de Capdepera i Cala Rajada hi trobam una presentació del capellà Mn. Mulet, una especificació dels programes anteriors i la tasca del Grup d’Acció Social i la participació en el Mercat Medieval.
   El telèfon de contacte de Càrites Llevant és el 629774362 i 699007168, aquí trobareu més informació.

Càrites Llevant