Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 1903

Image

La Llei de la Memòria Històrica

Una vegada aprovada aquesta polèmica Llei de la Memòria Històrica, que molts han volgut enterrar definitivament perquè no se sabessin les atrocitats que es varen cometre durant aquell temps de bogeria  col·lectiva, no queda més remei que posar-la en marxa.

Heu de pensar que encara existeixen  innumerables famílies que desconeixen on estan enterrats familiars seus, massacrats per les hordes feixistes, creades arran del cop d’estat del general Franco i altres generals contra un Govern legalment constituït i referendat pel poble espanyol i els habitants dels Països Catalans.

Desprès de 72 anys, famílies també de Capdepera cerquen les despulles dels seus avantpassats. Per a poder identificar els seus ossos han acudit a la Universitat Balear perquè faci la prova de l’ADN, com aquest grup que el passat dimecres 21 de maig es personà a Ciutat  per tal de fer la prova. A la fotografia  podeu veure Magdalena Nebot, família d’Elionor Roig i la seva germana, i família de Catalina Moyà i fills del seu germà Pep.

 Esperem i desitgem  que s’hagi trobat el camí adequat per a recuperar els cossos d’aquestes persones desaparegudes.