"Gràcies per fer sentir al meu fill que és un més, gràcies per les hores i assajos que li heu dedicat, per l'afecte amb el qual el tracteu, gràcies per creure en ell i gràcies per pensar que la integració és possible..."



 
En Pedro, el meu fill,  és un nin especial, inquiet i molt bromista. Segurament molts de vosaltres el coneixereu perquè sempre acudeix a tots els actes de Cala Rajada amb la seva guitarra, la seva bicicleta i el seu capell. Li encanta la festa i gaudeix amb tot allò que es fa al poble.

Aquest any, un dimecres com qualsevol altre, vam anar al Cap Vermell a reunir-nos amb el nostre grup «Capdepera Integra». Aquesta setmana havia estat el seu aniversari, li havíem organitzat una festa sorpresa, estaven tots els seus amics, tots esperant que entrès:

–  Feliç aniversari!

Després de la festa, els voluntaris de Capdepera Integra ens van cridar, a en Pedro i a mi, per demanar-nos una cosa:

–  Pedro, hem parlat amb la Batucada de Capdepera i .. Tu voldries formar part de la batucada?

–  Mamà sí! -Posant-se les mans al cap i pegant bots.

 

Va ser un gran regal, el millor regal d'aniversari. Jo em sentia molt emocionada, ja que ell mai havia fet res semblant. Era una gran responsabilitat i tots ens vam comprometre a fer-ho molt bé.

Vull agrair a Capdepera Integra per haver-nos portat fins a vosaltres i a vosaltres donar-vos les gràcies, de tot cor, per aquesta gran tasca plena d'il·lusió que feu. Gràcies per fer sentir al meu fill que és un més, gràcies per les hores i assajos que li heu dedicat, per l'afecte amb el qual el tracteu, gràcies per creure en ell i gràcies per pensar que la integració és possible.

Magdalena Mercant
Una mare orgullosa i agraïda