Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 3035


  Habitualment els matins faig un repàs a la premsa municipal i nacional.  Però en aquesta ocasió m'agradaria fer una referència a la Gala de l'Esport Gabellí 








 Aquesta gala es un merescut reconeixement anual als esportistes del nostre poble, actuin o no al nostre municipi. La meva sorpresa és que per segona vegada en aquest municipi, una egua d’unes conegudes quadres guanyà al 2014 el GRAN PREMI NACIONAL DE TROT ( i tot i la importància d’aquest premi no ha estat anomenada)

EL GRAN PREMI NACIONAL DE TROT, és una carrera on tan sols poden córrer poltres de quatre anys. Es a dir, sols es pot participar una vegada a tota la seva vida .

No es tracta de “ hacer la ola “ a   ningú, però he de dir que des del punt de vista de bastants gabellins, haurien de fer un repàs en general a tot l’esport gabellí en general.

Especialment quan es duu el nom de Capdepera per península i tot Europa

Quan un esport com el trot es propaga per tot Espanya, França, Suissa…(Teledeporte i canal Equidia, entre d'altres) i amb ell es duu i s'anomena el nom de Capdepera, per qualque cosa és. No ho trobau?

Segurament molts de vosaltres pensareu…I a qui l’interessa això?  Si no hi va ningú!!!!

Tal vegada és que mai s’han interessat en conèixer d’aquest món.

Senyors i senyores no tothom té ses mateixes inquietuts esportives .

El que si els hi puc asegurar es que el EL TROT GABELLÍ–MALLORQUÍ  és un món esportiu del qual en quedarieu sorpresos.

Normalment no faig cartes a cap mitjà de comunicació, però en aquest cas, aquest esport i a les persones que hi ha al seu voltant haurien de ser reconegudes en aquesta GALA DE L’ESPORT GABELLÍ.

Voldria acabar aquesta carta ( i no n’hi haurà mes) dient que siguin 50 o 100 ses persones interessades en aquest esport, tan nostre des de fa tant d’anys, li pesi a qui li pesi, el TROT GABELLÍ FORMA PART DE LA NOSTRA TRADICIÓ, els hi agradi o no.