Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 3195
Remors, rumors i silencis

UCAP a l’UCI?

Diu l’imputat del PP, José Maria Rodriguez: “Sin el partido detrás, no hay gobierno”. La capacitat de fer mangarrufes no lleva la clarividència organitzativa.

UCAP torna als orígens.

Portes enfora, el silenci sepulcral. Ni tan sols comenten l’estat de salut de Biel Torres. Alguna responsabilitat (directa o indirecta) deuen sentir.

Portes endins, torna ser una olla de grills (o potser mai ha deixat de ser-ho). UCAP està formada per cercles concèntrics de poder. Quan els cappares prenen una decisió la validen per assemblea i fora. Mentre, fan incursions rumorològiques per veure com reacciona la gent. Rumors que sempre negaran haver dir i produït. Així és la seva política i a fe que no els ha anat malament.

El cert és que per la plaça des Sitjar van mal dades. Triaren un cap de llista a corregudes, pensant que en farien el que voldrien. I en Biel té tant de bona persona com de caparrut. A dia d’avui circulen dos comentaris pel poble:

1. UCAP s’ha adreçat a la dona de Biel Torres perquè aquest signi la renúncia com a regidor (clar que ho fan per la seva salut i pel seu bé). En el seu estat, s’ha preferit ajornar la decisió fins al moment en què en Biel estigui del tot recuperat.

2. UCAP negocia la seva renúncia a la batlia... a canvi de... Quin preu pot tenir la felicitat d’en Fernández i del PSOE en general?
Els rumors es disparen. Que si els negocis, que si bregues internes i traïcions... El silenci, en aquest cas, els delata.

El divorci Biel Torres-UCAP ja s’havia produït abans de la baixa, tal volta hi contribuís. Pot ser que al final en Biel Torres es retiri, però no és el seu estil. Aquesta acta de regidor és seva i és possible que la conservi. Que es faci valer. Entram una vegada més en un període d’inestabilitat política. L’estat natural a Capdepera. Es d'esperar que en Biel es recuperi aviat i del tot. I que llavors parli sense embuts. Francament, així com sempre ha fet.

L’aparell del partit mai ho farà. Ara mateix, allò que menys importa és si haurà nou batle. Tots imaginam la resposta. Una cosa és clara: UCAP, com diu a la seva web electoral, no està aquí per fer política.

El govern sense el partit, no és res, però el partit queda coix sense en Biel.

Tot plegat trist, molt trist. Ara que ve Nadal...


ABC