Cap Vermell comença las decoració nadalenca d'aquestes pàgines amb aquesta postal que, juntament amb la que teniu a la vostra dreta, esperam que vos alegrin aquest mes.

Respecte a aquesta segona postal, us n'adonareu que no fa cap referència al Cap Vermell i si clicau damunt en tendreu una més gran que la vos podeu baixar i emprar lliurement per felicitar electrònicament.

 Una altra animació que serveix per tot l'any és aquesta referida a l'amistat. Sobretot agrada rebrer-la. Si clicau damunt la tendreu més gran i sense l'afegitó del Cap Vermell. Tota vostra!

 

També haureu comprovat que us oferim un calendari del 2008 en format de power point amb fotografies de Capdepera que també us pot ser útil com agenda electrònica.

http://www.capvermell.org/images/banners/calendari2008.ppt

 

Aquíteniu una postal animada per enviar per mòbil. La baixau a l'ordinador i d'allà a al mòbil via bluetouth, ja sabeu...

http://8rodes.balearweb.net/get/nadal_mobil.3g2

Si voleu emprar aquestes pàgines per felicitar el Nadal, vos animam a fer-ho. Tot i que sien d'aquests missatges de mòbil tan enginyosos que s'envien per Cap d'any.

 

Molts d'anys!