Imprimeix
Categoria: Un peu per aquesta foto
Vist: 2445

    Alguns veïnats ens comentaven (a mitjan agost) que a la fi s’havien decidit a exsecallat ar  les voreres del passeig de les Atzavares...










En alguns trams la vegetació envaeix  el camí i fa necessari llevar les males herbes, regar les plantes o redreçar qualque arbre. I començaren la tasca..., llàstima que no passà d’uns metres. Realment,  la feina no acabada encara dóna pitjor imatge. Passaren els dies i allò no avançava. Sembla que la feina s'ha donat per acabada... En fi, el que dèiem: la feina va quedar (ha quedat) a mitges. El motiu: sembla que a causa de la crisi, el departament de Manteniment i Obres Generals s'ha d'estrènyer la corretja  i ha minvat la despesa de manteniment de parcs i jardins.
Posats en contacte amb el regidor, Mateu Garau, ens ha comentat que per a estalviar despesa, l'ajuntament va  contractar, a través del SOIB, dues persones per fer aquestes feines de jardineria i quan varen començar el passeig de les Atzavares, varen ser requerits a una altra zona més urgent. És de preveure que continuaran i no quedarà així ,


Tram exsequellat


Fins aquí s'ha arribat

   També, i aquest és un altre tema, a final d’agost la premsa illenca s’ha fet ressò de la necessitat de fer alguna actuació per a unir el passeig de les Atzavares i la plaça de Son Moll, en el tram just davant de l’hotel Na Forana. Quan es discutí el projecte del passeig de les Atzavares, l’Associació de Veïns reclamà que hi fos inclòs  aquest tram. Però per qüestió de competències (si era de Costes, o de Medi Ambient...) aquest bocí quedà fora del projecte i encara no s’ha aconseguit una solució. S’ha de dir que parlam de fa anys  i panys, i l'actuació  era fer una simple passarel·la de fusta.
   Cap Vermell també ha fet alguna referència a  aquesta demanda, que s'arrossega legislatura rere legislatura.

 


Nota de redacció: Efectivament, s'han continuat les tasques. Hem pogut comprovar que s'ha exsequellat el tram de l'image.