Imprimeix
Categoria: Un peu per aquesta foto
Vist: 933




Les fioles posades fa un any al llarg del Passeig Marítim, a penes fa un any, han estat rompudes durant les obres de millora del paviment de l'Avinguda Amèrica. Esperem que les peces rompudes ( són unes quantes) seran substituides per peces noves i no s'adobin fent un pegat.








Les voreres de marès i les jardineres de Son Moll han quedat capolades. Aquestes gavetes se van adobar el 2017 (http://www.capvermell.org/index.php/actualitat/placa-del-sitjar/20673-les-jardineres-de-son-moll



Algunes peces s'han posades rompudes. S'ha de permetre que les obres que pagam amb els nostres doblers estiguin rompudes abans de estrenar-les? Se controlen exhaustivament la qualitat dels acabats? 



Esperem que no ho adobin fent un pegat com van fer a sa Pedruscada. Ja veis el resultat uns mesos després: torna a estar romput.



Lamentablement no tot el litoral es tractat amb la mateixa cura. També a Sa Pedruscada resta pendent tornar a posar les fioles caigudes per efectes de la tempesta Glòria (ja farà dos anys!). Recordem el que dèiem pel juny dels 2020 ( http://www.capvermell.org/index.php/actualitat/placa-del-sitjar/26572-aquest-maleit-manteniment-2020-27-mur-de-sa-pedruscada