A la paret del pàrquing de n’Alegre n’hi ha un dibuix d’un peix obra de Colau Vives “Pota”. Aquest decorava les terrasses/piscina de l’Hotel n’Alegre i se decidí conservar-lo com homenatge al pintor cala-rajader i al propi hotel.


L’any 2010 publicàvem una queixa del seu mal estat i l’any 2013  ens tornàvem a queixàvem que estava en mal estat per l’humitat i que els cotxes allà aparcats deslluïen el mural, però ja se sap que un lloc per aparcar a Cala Rajada és molt preuat i l’art no tant.

No recordem si se va fer qualque actuació en el seu moment, però el cert és que ara torna a estar en un pèssim estat i per acabar d’adobar-lo se l’ha entaferrat una senyal de pàrquing de motos ben enmig. Realment la sensibilitat vers el patrimoni del responsable és nul·la. Ben be podia haver posat la senyal a un costat.

I de pas aprofitem per a demanar que se restauri el mural,  ja que es troba en molt mal estat. Va estar bé dedicar un concert (Rock’n Pota) a Colau Vives, però si realment el valorem hauríem de conservar la seva obra, en aquest cas situada a un lloc públic, i no deixar que es faci malbé.