Imprimeix
Categoria: Un peu per aquesta foto
Vist: 2429
  Mateu Morey i uns amics





Aquesta imatge esta presa durant un acte organitzat al Bar Nou de Capdepera, per a lliurar uns trofeus als jugadors de l'Escolar que havien assolit, per primera vegada, la categoria de 2a regional. Estam parlant de l'any 1970. Just acabar la temporada 1969/70 i se lliuraren els trofeus d"Ultima Hora" al jugadors més regulars que van ser en Mateu Morey (segona regional) i Jaume Crspo (aficionats) . El corresponsal de "Ultima Hora" en aquells temps era en Jusan, i va ser qui coordinà les puntuacions.



A la fotografia podeu veure ben enmig a en Mateu Morey, amb un posat ben seriós, que mostra el trofeu rebut. Es troba acompanyat de Jaume Palou a l'esquerra (del restaurant de Can Jaume, d'Artà),  i de Llucià Mestre, a la dreta. 

Aquesta noticia va sortir publicada a l'Ultima Hora d'aquells dies, com mostra el retall del diari que oferim.



D'aquest retall hem tret aquestes dues imatges. Malgrat la deficient qualitat  que us podem oferir no podem deixar de nomenar els qui surten, que són els anteriors i un parells de jugadors més.



Ells són (d'esquerra a dreta) Jaume Palou, Manolo Ferrera, Jaume Crespo, en Llucià Serra, Llucià Mestre i Guillem Danús.



 Aquí teniu els premiats amb les autoritats són (d'esquerra a dreta) en Jaume Crespo, Sebastià Pascual, Felipe Cardiel i en Mateu Morey.