Imprimeix
Categoria: Plenaris
Vist: 3129
Sessió de tràmit















Vist i no vist, aquest Ple urgent va resultar una pindoleta molt bona d'empassar, especialment si recordam alguna sessió recent de devers quatre hores de durada. Aquest no fou el cas, ja que amb poc més de deu minuts es van solventar els quatre punts de l'ordre del dia que, recordem-ho, eren els següents:

PUNT PRIMER.- Ratificació de la urgència pel Ple

PUNT SEGON.- Exp.: 73/2010 INTER, de Reconeixement extrajudicial de crèdit.

PUNT TERCER.- Exp.: 71/2010 INTER, de Modificació pressupostària 31/2010 per generació d’ingressos.

PUNT QUART.- Expedient de Modificació pressupostària 32/2010 per generació d’ingressos.

La urgència, ratificada per assentiment de tots els assistents, venia determinada per la necessitat d'aprovar dins l'any natural algunes modificacions de partides pressupostàries. La primera d'aquestes modificacions es referia a la possibilitat de pagament de factures pendents, la procedència de les quals ja s'havia vist en un plenari anteriors. En el cas dels punts tercer i quart, es tractava d'aprovar sengles ingressos, procedents de subvencions, si no ho entenguérem malament, i aquesta és una cosa que sempre cau bé. Tothom hi va votar a favor, amb una abstenció en els dos primers casos, i amb dues en el tercer.

La cosa va ser tan curta i tan plàcida que no hi hagué temps d'encalentir motors. Els regidors, tots ells, aprofitaren per a desitjar-se múturament el millor per a l'any 2011.

Que així sigui i nosaltres vos ho poguem contar. Rebin tots els regidors, també, els millors desitjos de Cap Vermell, des de l'esperança i la convicció que l'any que ara encetam serà millor en tots els aspectes.