Image

En les últimes setmanes vos hem anat informant de l'existència de la pàgina www.miquelcaldentey.tk, nascuda amb el lloable propòsit de recuperar la goleta "Miquel Caldentey", actualment en el port de Canet del Rosselló (França), en fase de restauració.

"Cap Vermell" s'ha fet ressò de la campanya d'aquesta pàgina, de la qual n'és responsable el fotògraf de premsa Jaume Rosselló. Amb ell hem mantingut contactes telefònics i li hem oferit la nostra web per ajudar-lo a divulgar el que s'està fent per a salvar el "Miquel Caldentey". La informació més completa, en tot cas, la trobareu a la pàgina esmentada.

De tota manera, volem donar a conèixer als nostres lectors que el Sr. Rosselló es va adreçar recentment al Consell de Mallorca, perquè aquesta institució s'implicàs en la financiació de la restauració del vaixell i que va rebre una resposta diguem-ne receptiva.

Per tal de poder tenir informació de primera mà de l'estat de la qüestió, i si no surt cap entrebanc de darrera hora, Jaume Rosselló serà amb nosaltres, en el programa "El cafè dels dissabtes", de Capdepera Ràdio, el proper dia 8.