Concert solidari a la Torre de Canyamel, a favor del Projecte Home Balears






L'organització del concert donà 4.000 euros al Projecte Home





   El concert organitzat en benefici del Projecte Home Balears a la Torre de Canyamel, va resultar una nit per a recordar. I tot gràcies al bon quefer de Max Sunyer i Lenka Maresova. Guitarra i veu foren les responsables, juntament amb una acurada i encertada selecció de temes, de l’èxit de la vetllada. I també contribuí l’espai, la gent, la finalitat...Els organitzadors quedaren contents, i el públic també.  Anem a parts.



   Mentre esperàvem l’inici del concert, poguérem voltar la Torre i admirar les grans escultures de Joan Bennàssar, si no l’heu visitada encara, no deixeu de fer-ho ( http://www.capvermell.org/index.php?option=com_content&view=article&id=8152:joan-bennassar-presenta-lexposicio-estiu-a-la-torre-de-canyamel&catid=14:cultura&Itemid=31).
   Després de donar la benvinguda, a càrrec de Antoni Mir, començà l’actuació de Max Sunyer i Lenka Maresova. Mentre Max Sunyer ens oferí el seu virtuosisme amb la guitarra, amb una desimboltura pròpia dels mestres, na Lenka Maresova va sorprendre amb una magnífica veu que va omplir la sala de bellesa i  sensualitat. Max i Lenka, que tot temps transmeteren una sensació d’intimitat i complicitat amb el públic, triaren un ampli repertori de cançons  en anglès (molt conegudes) com Fields of Gold, Route 66, Cheek to cheek, Imagine, Need your love so bad, The paper Moon, Walking on sunset. A més ens oferiren dos peces en català del disc de Max Sunyer  “Secrets”, Bordejant i Herba de l’oblit, i el bolero Tu me acostumbraste, aquest en castellà. 



   El que comentàvem, un ampli espectre musical, amb el què ràpidament connectaren amb el públic. 



   Acabada l’actuació (una hora i mitja que va fer gust a poc) Se va fer entrega d’un donatiu dels organitzadors, per valor de 4000 euros, al projecte Home Balears que s’havia recaptar de les entrades i de l’aportació dels organitzadors  La Torre de Canyamel, Autovidal, Golf Canyamel y el Grupo Cap Vermell. La donació la recollí Lino Salas de la mà de Antoni Mir i Luis Morell, que agraïren la presència del públic, recordà els qui no havent pogut assistir va fer el seu donatiu i de les autoritats presents.



 L’acte comptà amb la presència d’Onofre Ferrer , director general de Cultura,  Josep Aloy (Coordinador General de Turisme), Rafael Fernández, batle de Capdepera, els regidors de Cultura i Hisienda,... i el públic que omplí l'auditori  preparat  a la planta baixa de la Torre de Canyamel.



   Com a cloenda del concert, Max i Lenka, repetiren la cançó Imagine i Tomeu Català dirigí unes paraules tot recordant la labor del Projecte Home i com, malgrat la crisi,  encara mantenen més de 20 projectes en marxa a les Illes Balears.



   Ja ho hem dit va ésser una nit memorable, música i solidaritat de la mà, a la Torre de Canyamel.