UCAP I PSOE presenten la sol·licitud de moció de censura en el registre de l'Ajuntament



Si la moció reuneix els requisits que marca la llei, el Plenari extraordinari de moció de censura serà dia 30 de juliol, dissabte, a les 12h.


Dimarts 19 de juliol, a les 12 hores, UCAP i PSOE de la mà dels seus respectius candidats Biel Torres i Rafel Fernández, presentaren en el registre de l'Ajuntament el document previ a la moció de censura amb la que pretenen accedir al govern municipal.



Prèviament a la presentació a registre, se signà el document davant la secretària de l'Ajuntament. Així es tanca tot el procés de pacte entre els dos partits que pretenien governar els propers quatre anys i que, com recordareu, es va trencar amb la dimissió de  Bartomeui Alzina. Ara ja s'ha formalitzat la proposta de moció de censura i, seguint el procés que marca la llei, dia 30 de juliol a les 12 hores es convocarà un plenari per al canvi de batle.



La totalitat de regidors d'UCAP i PSOE van acompanyar els seus caps de grup municipal en el moment del registre del document.



La presentació de la moció va tenir una ampla cobertura mediàtica, amb presència de periodistes de les televisions i dels principals diaris de Mallorca, com podeu veure a la fotografia.

Al vídeo dels companys de Televisió de Mallorca trobareu unes declaracions que heu d'escoltar amb atenció: