Tomeu Alzina torna l'acta de regidor por RTVMallorca

A més Tolo Alzina també digué:

Dimecres dia 15 a les 13,30h.

- "La pressió a dia d'avui encara continuava"

- "S'ha de respectar la decisió de deixar l'acta. És una decisió coherent"

- "Qued totalment deslligat de la política"

- " Ja he fet el paper de dolent en el tema de Son Moll, no me ve de nou que m'assignin aquest paper, però tenc la cosnciència ben tranquila"

- "Sempre he mantingut que no podia ser batle els dos primers anys perquè estic imputat pel tema de Son Moll. És cert que divendres vespre ja amb una sensació d'impotència i abatut vaig tirar la tovallola i vaig signar el document que havia a la seu del PSOE. Quan teniem que anar a signar el document a les 22,30 a la seu d'UCAP vaig tenir aquet flaix que, gràcies a que tenia el recolzament de la meva família, i vaig dir no pot ser. Vaig telefonar al candidat d'UCAP li vaig dir que no era res personal però que no podia assumir de cap manera aquestes condicions que me volien imposar"

- Tothom coneguent en Tolo així com és confiava que encara aceptaria però no, no ho podia assumir de cap manera, vaig ser consequent i ara una vegada estic demostrant que som conseqüent amb les meves decisisons"

- "Jo era un candidat feble...però vaig assumir el compromís amb el partit. I el partit ara no m'ha recolzat"

- "No m'he sentit en cap moment recolzat pel meus companys de partit. Ja es diu que els adversaris polítics les tens davant i els enemics a ca teva. M'he trobat sol en aquestes circumstàncies".



Escoltau l'àudio enregistrat:



o baixau-vos-el: http://www.capvermell.org/images/sons/toloalzina.mp3