Se'n va!

Ell mateix ens ho ha confirmat aquest dimarts



Després del soprenent plenari del passat dissabte, en què Joan Ferrer sortí elegit batle de Capdepera, contra tot pronòstic, no han deixat de circular rumors, versions, opinions i previsions sobre la situació política del municipi. En el centre de l'huracà, hi trobam la figura de Tolo Alzina i  les causes últimes que l'han menat a aquesta decisió de no voler assumir la batlia en els propers dos anys.

El dilluns, durant tota la jornada, va anar guanyant pes la idea que el comitè local del PSOE li demanaria la dimissió, durant la reunió convocada per a la nit del mateix dia. Avui, distints mitjans de comunicació (IB3, entre d'altres), han confirmat aquest extrem i han explicat que en Tolo no hauria assistit a l'esmetada reunió però sí que hi hauria fet arribar una carta de renúncia. D'altra banda, la mateixa IB3 explicava que demà (dimecres) presentaria igualment la renúncia a l'acta de regidor.

No tenim confirmació oficial ni del PSOE ni de Tolo Alzina, però tampoc han estat desmentits tots aquests extrems que, mentre no es digui el contrari,  nosaltres donam per bons.

Temps hi haurà d'analitzar els detalls d'aquest afer que, certament, ha trasbalsat la vida política de Capdepera.

...........................

PS - Posteriorment, el mateix dimarts, hem pogut contactar amb Tolo Alzina, qui ens ha confirmat els termes de la notícia que publicam i, al mateix temps, ens ha explicat la seva versió dels fets. Ara, se'n va de la política per la porta de darrere, però segurament, quan els ànims es calmin, tendrem ocasió de parlar tranquil·lament i apropar-nos a uns esdeveniments que, ara mateix, encara suren massa a flor de pell.